Vprašanja o DTF preslikačih

Neprimerljiva kakovost. DTF preslikači izstopajo s svojo izjemno kakovostjo. Naši odtisi prikazujejo živahne barve, zapletene podrobnosti in mehko, naravno teksturo na tkanini. Vsestranska združljivost. Ne glede na to, ali gre za majico, pulover, kapo ali katero koli drugo tkanino, se DTF preslikači brez težav prilagodijo širokemu spektru materialov. Izjemna trajnost.  Zahvaljujoč našemu robustnemu postopku vezave so odtisi DTF preslikačev zasnovani za dolgotrajnost. Poslovite se od zbledelih ali razpokanih dizajnov. Hitra obdelava.  V svetu, kjer se modni trendi hitro spreminjajo, DTF preslikači zagotavljajo hitro in učinkovito proizvodnjo. Vaša oblačila po meri bodo pripravljena v najkrajšem možnem času.

Nastavitev pritiska:
Nastavite toplotno prešo na srednji do močan pritisk.

Temperatura:
Za bombaž in mešanice 50/50 nastavite temperaturo na 160°C. Za sintetične ali poliestrske tkanine nastavite temperaturo na 145°C.

Pritisk:
Prenos na tkanino pritisnite za 10 do 15 sekund.

Vroče odstranjevanje:
Odstranite še vroče, v eni neprekinjeni, gladki in hitri potezi. Za izboljšano trajnost* Po odstranitvi filma prekrijte sliko s peki papirjem in ponovno pritisnite za 6 sekund.

  • DTF preslikače je treba shranjevati stran od neposredne sončne svetlobe in virov toplote. Prav tako je koristno, da preslikače shranjujete v zaprti škatli ali omari, da jih zaščitite pred prahom.
  • Pomembno je, da preslikače shranjujete ravne. Upognjeni ali zloženi preslikači lahko povzročijo težave med nastavljanjem in iztisom.

Naše orodje za ustvarjanje pole za tisk bo ustvarilo želeno predlogo za zahtevano velikost!

Z našim orodjem boste lahko enostavno prilagodili velikosti in število kopij naloženih slik z enostavnim vlečenjem ter ustvarili prilagojen list!

Ostala vprašanja

Sprejemamo kreditne kartice MasterCard, Visa in Diners, prav tako pa tudi plačila prek PayPal-a. Možno je tudi plačilo po predračunu.

Oddajte naročilo pred 14:00 uro, in obljubljamo, da ga bomo odposlali naslednji delovni dan. Vsa ostala naročila bodo odposlana en delovni dan kasneje.

  • Privzeta politika: Vračil ali zamenjav ne sprejemamo, razen če je prejeti izdelek napačen, manjka ali je poškodovan.
  • Hitro poročanje: O vseh pomanjkljivostih ali poškodbah nas prosimo obvestite v roku 72 ur po prejemu naročila.
  • Brezplačna zamenjava: V primerih napačnih, manjkajočih ali poškodovanih izdelkov bomo zagotovili zamenjavo brez dodatnih stroškov, ocenjeno za vsak primer posebej.
  • Možnost brezplačnega osebnega prevzema pri recepcijski službi poslovne stavbe Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana.
  • Pošiljanje prek Pošte Slovenije, za naročila do 149,99€ znaša 5,90€.